Opslag

Warehousing in Zeewolde.

Electronic Logistics verzorgt goederenopslag ofwel warehousing. Zowel pallet als loose loaded items. Dit kan op verschillende manieren. In een grootvakstelling, legbordstelling of palletstelling en los gestapeld. De keuze is reuze.

Dropshipment verkleint de kans op schade, doordat de goederen minder vaak geladen en gelost worden. Er wordt minder geschakeld en de lijnen zijn korter. Daarnaast scheelt het personeelskosten, doordat Electronic Logistics ontzorgt en de volledige distributie en opslag regelt; van het transport tot de goederenopslag zelf.

Hoogwaardige items en elektronische apparaten verdienen extra aandacht doordat zij fragiel en vaak kostbaar zijn. Door de specialistische kennis op het gebied van deze producten, kunnen de vakmensen van Electronic Logistics elk vervoer of opslag van A tot Z netjes en secuur afhandelen.

Hoe we dat doen?
Ingekochte artikelen worden aangemeld. De items worden bij de fabrikant of importeur geladen en vervoert naar de gewenste locatie. Hierna kan het eventueel worden opgeslagen. Electronic Logistics kan de volledige distributie en opslag verzorgen in de gehele logistieke keten. Daarnaast wordt er gebruikt gemaakt van een rapportagetool dat inzicht geeft in de zendinggrootte en het aantal zendingen die er van opdrachtgevers naar klanten worden uitgevoerd.

De voordelen van Electronic Logistics voor bedrijven

  • Geen extra personeelskosten voor het vervoer en de verzorging van opslag
  • Alles in één keer goed geregeld, snel geschakeld en met korte lijnen
  • Electronic Logistics is een expert in het transporteren van (breekbare) items met een stekker, optimaal beveiligd
  • Vakkundige, Nederlands sprekende medewerkers met minimaal een MBO opleiding