Wij zijn Electronic Logistics

Aangenaam.

Je raadt het al; wij zijn de logistieke expert op het gebied van electronica. Maar dat is niet alles. Electronic Logistics verzorgt het transport van electronica en de distributie van schade- en diefstalgevoelige goederen. Kortgezegd wordt ervoor gezorgd dat elk (hoogwaardig) item picobello op plaats van bestemming komt. Met topsecurity! Daarnaast wordt de warehousing ofwel opslag en de distributie naar een groothandel, detaillist of naar consumenten georganiseerd. Zo kan Electronic Logistics een volledige online webshop structureren en uitvoeren: van de warehousing van Stock Keeping Units tot het inpakken, labelen en verzenden van producten. Alles met de benodigde digitale stappen van dien. De uitgaande zendingen zijn extra beveiligd. Het wagenpark beschikt over track & trace en anti-diefstal sloten. Security heeft de hoogste prioriteit.

Electronic Logistics. Wij transporteren alles met een stekker en van hoogwaardige kwaliteit.


Familie bedrijf.

Electronic Logistics is in 2004 opgericht in Zeewolde. We bestaan al een poos en hebben gaandeweg veel geleerd. De (afwisselende) wensen van opdrachtgevers, bijvoorbeeld. Die zijn in de loop der jaren veranderd. Doordat het bedrijf snel kan schakelen zijn we in staat mee te bewegen.

Jaap & Ria de Greef zijn trotse oprichters. In 2015 hebben George en Niels de Greef het bedrijf overgenomen. Een familiebedrijf waar iedereen zich met passie inzet. Dat zie je terug in de bedrijfsvoering en het contact met klanten. Door aandacht te besteden aan de ontwikkeling van medewerkers en het aanbieden van een fijne werkomgeving met goed materiaal, zorgt Electronic Logistics voor haar medewerkers en klanten. Daarnaast zijn de moderne vervoersmiddelen uitstoot verminderend en wordt er in de planning zoveel mogelijk rekening gehouden met het combineren van ritten. Minder uitstoot is klimaatvriendelijker!

In de loop der jaren heeft Electronic Logistics groei gerealiseerd in zowel transport als warehousing. De focus blijft liggen op schade- en diefstalgevoelige items. Op dit moment werkt Electronic Logistics vanuit 3 locaties om de Benelux te kunnen bedienen. Grotendeels binnen 24 uur.